10 situații în care va trebui să știți despre sex

Urmariti aceste idei pentru a realiza un climax minunat

Doamne frecvent localiza dificil sa orgasm pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu parteneri. Si, de asemenea, factorii sunt unul o multime de pentru a puncta. Acesta este motivul pentru care este important este necesar sa stiti despre cateva metode cu care femei culme pot fi apreciat complet in timp ce face dragoste.

- Creste cantitatea de activitate sexuala: O crestere grad de oxitocina ajuta perechi au mai mult intens orgasm. Nu nu intr-adevar nevoie orice fel de suplimente pentru o mare impuls de hormoni. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea si, de asemenea, legarea sarcini poate de asemenea functioneaza. Pur si simplu asigurati-va va sculptati mult mai mult sesiuni de preludiu inainte de sex pentru a creste legata de sex performanta.

- Intarziere satisfactie: Nu doar accelerare in directia obiectiv in timp ce a face dragoste. In schimb, dezvoltati calea pana la marginea unui orgasm, oprire si, de asemenea, construi singur sprijin pana la punctul climax. asigura anumite mai puternice climaxuri.

- Antrenament: Stiati stiati ca doar pregatirea pentru o competitie poate cauza a 24 % crestere a testosteronului pentru femei? Orice fel de crestere in asta agent hormonal creste libidoul. Exercitii fizice pot stimula sange circulatie la zona genitale, creste nevoie anunt la fel ridica starea ta de spirit. Deci, este destul de o situatie castig-castig!

- Apasati caldura corpului: Inainte de va rasfatati cu sexul, luati o apa fierbinte dus sau daca sunteti scurt in grafic, pozitie o confortabila carpa peste vulva ta timp de cateva minute. Caldura cu siguranta ajuta in imbunatatirea sangelui flux catre zona vaginala. cauze imbunatatit lubrifiere precum si nivel de sensibilitate.

- Greva la optim moment: testosteronul tau grade crestere in timpul primelor initiale 2 zile de ciclul tau. Libidoul creste si pauzele tale precum si clitorisul devine ultra- sensibil also. Extreme orgasmuri cu siguranta se intampla mult mai mult convenabil decat comun si de asemenea chiar multipli sunt mai probabil pe tot parcursul in acest moment.

- Tehnica constient masturbare: atingeti dumneavoastra pentru placere timp de 15-30 minute fara plasare orice fel de tip de concentrate on indiferent daca aveti un punct culminant. Verifica complet al corpului tau cu mainile tale, masaj terapie ulei, vibrare jucarii, si asa mai departe. Pe masura ce conectati cu feedback-urilor corpului dvs. de atins, veti cu siguranta descoperi ca abilitatea ta de a ramane existent in timpul sexului creste Acest lucru se intampla datorita faptului ca esti mult mai putin inchis de eficienta pe masura ce desert punctul culminant ca un obiectiv. Sunteti mai probabil sa determinati ca placere creste precum si apreciat un punct culminant creste de asemenea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori inainte, totusi daca nu poti obtine pana la punctul culminant, exact cum te poti anticipa pe insotitor? seamana cu cererea cuiva sa vaneze comoara fara harta. Deci desigur, acest lucru sugereaza obtinerea confortabil cu pe cont propriu precum si, masturbandu-se. Si atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient doar inainte; aveti nevoie sa identificati procesul dvs. sa va asigurati ca puteti, temeinic, explicati exact cum ai obtinut de la factor A pana la factor B catre partenerul tau.

- A doua baza: In timp ce el este acolo jos, poti poti te bucuri actul de atingere sanii. busturile, in ciuda dimensiunii, au o remarcabila retea de terminatii nervoase care dezvolta un jucaus erogen zone. Chiar mai mult, stimularea din mameloane Află mai multe poate duce la un supliment lansare de oxitocina, „dragostea hormon”, care cu siguranta imbunatati punctul culminant.

image

- Derulati-va: Relaxare este vitala. Spre deosebire de barbati care pot face sex si, de asemenea, ajunge la punctul culminant oriunde, oricand, orice fel de locatie, sub orice probleme, doamne sunt conectat intr-un mod diferit. Daca nu sunteti dat inapoi precum si detasat de streseaza ale zilei, posibilitatile de atingere orgasm sunt semnificativ scazut. Din acest motiv, identificati ce va calmeaza - fie ca este vorba de lumanari, o caldura baie, respiratie profunda sau un pahar de un pahar de vin - si apoi dedica la intrare ca relaxat zona inainte de incercare de a ajunge la acel dorit "O. ".

- Break. Deseori, o doamna se simte se simte vinovata ca, in timp ce insotitorul ei incearca sa ajute orgasm sau ea incearca sa o faca singura pentru a termina in acelasi timp cu insotitor , dureaza "foarte mult timp." Ei bine mai intai de toate, recunoasteti faptele dvs.: barbatul obisnuit dureaza cinci pana la 10 minute pana la punctul culminant, in timp ce obisnuit femei dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca stai pe loc, da-te inapoi si, de asemenea, stii ca merge la fi ceva timp.

- Let gO! Sexul este sugerat a fi un fir natural a doua puteri. Daca sunteti rigid sau va concentrandu-va cu atentie asupra oportunitatii unui un punct culminant (sau nu aveti), corpul dvs. cu siguranta lupta climax precum si intr-adevar incepe sa genereaza mai putin complet natural substanta lubrifianta, ceea ce face obiectivul mai greu de realizat. Deci, pur si simplu minci inapoi si aluneca in moment, permitand mintea si corpul pentru a aproba natural ”prezent al punctul culminant.

- Dezvoltati „O” mediu. Ai necesita o camera care respira senzualitate pentru tine. Incercati diferite tipuri de muzica, iluminare, videoclipuri in culise, oglinzi si asa mai departe. Producerea o atmosfera care transforma te va te va face simti cu adevarat la fel influentat si confortabil.

- Vorbiti: Deoarece recunoasteti calea catre comoara, aveti nevoie sa a fi increzator in spune insotitor unde este aurul. Doar afirmand „sus”, „„ jos ”,„ „mai mult” sau „stanga” cel mai probabil nu va este suficient. solicitati sa fiti cu adevarat special in ceea ce priveste zona, rata si presiune sa se asigure ca el furnizeaza stimularea clitorisului dvs. care intr-adevar stimuleaza te. Sau, luati in considerare indeplinirea jobului pe cont propriu in timp ce el se afla in interiorul vostru.